Termeni si Conditii

Serviciul HUGE LegalNews este un serviciu exclusiv al HUGE Group.

HUGE Group SRL detine integral drepturile de autor pentru imagine si continut aspra acestor site-uri: www.rolegalnews.ro si www.rolegalnews.eu.

Utilizarea in orice scop a informatiilor prezentate si a comentariilor postate poate fi efectuata numai cu acordul expres si scris al HUGE Group SRL si numai cu indicarea exacta a sursei (www.rolegalnews.ro si www.rolegalnews.eu) si mentionarea expresa „material furnizat de HUGE Group SRL” sau „proprietate a HUGE Group SRL”.

HUGE Group SRL atentioneaza toti utilizatorii auspra urmatoarelor:

Continutul site-ului:

 1. HugeLegalNews si continutul site-ului www.rolegalnews.ro si www.rolegalnews.eu sunt produse standard, nemodificabile si sunt utilizate asa cum sunt ele (as it is) prezentate fara posibilitatea niciunui utilizator de a reclama continutul sau calitatea produsului sau de a pretinde de la Huge Group SRL despagubiri pentru utilizarea in orice mod a acestor produse ori pentru functionalitatea celor doua site-uri.
 2. Huge Group SRL nu poate fi facut responsabil pentru erorile de transmitere a alertelor prin adresele de e-mail ale utilizatorilor, daca erorile nu sunt rezultatul direct al defectuoasei administrari a bazei de date de catre Huge Group SRL.

Rubrica Stirile Zilei:

 1. HUGE LegalNews prezinta in mod aleator principalele actele normative publicate in Monitorul Oficial al Romaniei Partea I-a in ziua lucratoare precedenta accesarii site-urilor www.rolegalnews.ro si www.rolegalnews.eu.
 2. Aprecierea asupra caracterului de act normativ principal este aleatorie, apartine in mod exclusiv HUGE Group SRL si are la baza posibilul interes al unor categorii sociale interesate de aceste acte.
 3. Exista posibilitatea ca unele acte normative sa nu fie publicate pana la inchiderea editiei, Monitorul Oficial al Romaniei publicandu-le pe pagina sa de internet dupa inchiderea editiei. In acest caz HUGE Group nu isi asuma nicio responsabilitate fata de eventualele insatisfactii sau pierderi ale utilizatorilor.
 4. Exista posibilitatea ca, in cazul anumitor stiri, operatorii sa nu considere necesar completarea anumitor rubrici. Acest lucru este posibil fara ca aceasta sa poata fi considerata neprestare de serviciu.

Rubrica Dezbaterea Zilei:

 1. Opiniile exprimate in Rubrica „Dezbaterea zilei” sunt opinii personale ale autorilor respectivi, nu angajeaza in niciun fel raspunderea autorilor sau a HUGE Group SRL pentru orice fel de insatisfactii sau prejudicii aduse utilizatorilor sau tertilor pentru urmarea sau aplicarea acestor opinii.
 2. HUGE LegalNews nu este un serviciu de consultanta. Pentru orice serviciu de consultanta va rugam sa va adresati HUGE Group SRL prin accesarea acestui formular.

Abonamente:

 1. HugeLegalNews este functional si vizibil dupa cum urmeaza:
  1. Modulul FREE (Gratuit): pagina principala (home) si serviciul de alertare zilnica transmis prin e-mail sau RSS, serviciu ce contine link-urile catre titlurile stirilor zilei si al dezbaterii zilei existente pe pagina principala (home);
  2. Modulul PREPAID (PrePlatit), trei pachete cu continut diferit, fiecare pachet la pretul de 3 Eur/luna al caror continut se adauga la continutul oferit gratuit in modul FREE:

                                                               i.      Pachetul Basic: contine indicarea actului normativ publicat si a actului normativ modificat ce face obiectul fiecarei stiri, precum si a monitorului oficial in care a fost publicat actul normativ pe care se bazeaza stirea;

                                                              ii.      Pachetul Info: contine informatiile referitoare la: obiectul modificarii, continutul modificarii si comentariul juridic; La acest pachet, fara a se percepe un tarif suplimentar, se adauga si adresa de internet a Monitorului Oficial unde utilizatorul poate studia gratuit actul normativ timp de 10 zile de la aparitie.

                                                            iii.      Pachetul Dezbatere: contine intregul articol al dezbaterii zilei.

 1. Prin abonarea la newsletterul HUGE LegalNews, in oricare din modulele prezentate mai sus, va dati acordul expres asupra primirii: continutului asa cum este definit mai sus, asupra platii sumelor aferente fiecarui continut ales si asupra primirii de mesaje electronice prin e-mail pentru fiecare editie HUGE LegalNews. Revocarea acestui acord prin dezabonare reprezinta denuntarea unilaterala contractului reglementat. Revocarea/dezabonarea accidentala poate fi inlaturata prin contactarea expresa a administratorului HugeLegalNews la adresa de e-mail info@rolegalnews.ro in maxim 10 zile calendaristice de la momentul dezabonarii. Dupa trecerea acestui termen, inlaturarea revocarii accidentale nu mai este posibila, sumele achitate anticipat nefiind restituibile iar o noua abonare putand fi realizata numai cu achitarea de sume in conditiile initiale.
 2. Dezabonarea de la newsletter se poate face automat accesand link-urile corespunzatoare existente in cuprinsul mesajului primit.
 3. Abonarea este posibila numai in masura in care utilizatorul isi creeaza cont de utilizator intr-unul din modulele existente (FREE sau PREPAID).
 4. Abonarea se poate face numai din contul de utilizator si numai in conditiile in care se completeaza integral formularele aferente fiecarui modul. Necompletarea integrala duce la neprocesarea cererii si la neacordarea accesului catre serviciul solicitat, precum si la neemiterea facturii aferenta acestor servicii.
 5. Utilizatorii au posibilitatea alegerii unuia sau mai multor pachete preplatite, pentru fiecare pachet urmand sa achite tariful aferent. La toate aceste sume se va adauga TVA in cota legala existenta la momentul efectuarii comenzii.
 6. Perioada de abonare.
  1. Duratele perioadelor de abonament sunt: 3 luni, 6 luni, 12 luni.
  2. Pe durata perioadelor de abonament, utilizatorul are acces complet si nerestrictionat atat la informatia publicata in perioada de abonament cat si la informatia existenta in arhiva. Prin acces complet si nerestrictionat se intelege doar accesul pe baza de cod de utilizator si parola la serviciile comandate si platite.
 7. Modificarile de abonament.
  1. Utilizatorul poate modifica oricand abonamentul sau in perioada pentru care s-a abonat numai prin suplimentare a serviciilor contractate, respectiv prin contractarea unui nou serviciu. Nu poate fi modificata durata abonamentului ales sau structura serviciilor comandate si deja platite.
  2. Odata cu momentul procesarii cererii de suplimentare a serviciilor contractate, utilizatorul va avea acces la serviciile nou contractate atat pentru viitor cat si pentru arhiva existenta.
 8. Prelungirea abonamentului.
  1. Un abonament poate fi extins oricand anterior momentului expirarii perioadei initiale.
  2. Abonamentul se poate extinde atat prin extindere de servicii cat si prin restrangere de servicii pe duratele predeterminate (3, 6, 12 luni). Extinderea sau restrangerea de servicii va opera din prima zi a perioadei de extindere.
 9. Plata abonamentelor.
  1. Plata abonamentelor se face intotdeauna in avans, prin achitarea sumelor contractate aferente perioadei de abonament alese (3, 6, 12 luni) la momentul finalizarii comenzii astfel:

                                                               i.      In cazul abonarii si platii online pe site, imediat ce procesarea platii a fost confirmata;

                                                              ii.      In cazul abonarii prin e-mail, la data comunicarii codului de utilizator si al parolei, moment ce va fi intotdeauna in maxim 24 ore de la confirmarea efectuarii platii de catre banca HUGE Group.

  1. Factura va fi emisa in RON iar valoarea se va calcula in functie de cursul de schimb comunicat de BNR in ziua precedenta zilei de procesare a cererii.
  2. La finalizarea completarii cererii de abonare, utilizator va avea posibilitatea printarii pe suport hartie sau in document PDF a confirmarii comenzii. De asemenea, utilizatorul va primi prin mesaj e-mail factura in format PDF cel mai tarziu a 15-a zi a lunii urmatoare.
 1. Accesul la servicii
  1. Accesul la servicii se face pe baza codului de utilizator (adresa de e-mail) si a parolei primite/alese ulterior.
  2. Nu se pot face mai multe accesari simultan (acelasi user in aceeasi sesiune).

Date personale:

 1. HUGE Group SRL este operator de date personale inregistrat sub nr. 6399
 2. Inainte de a va abona prin introducerea adresei de e-mail in baza de date, trebuie sa stiti ca aveti urmatoarele drepturi prevazute de Legea 677/2001
  1. Atentionam Utilizatorii acestui site, care prin excelenta isi comunica orice fel de date cu caracter personal (nume, prenume, adresa, e-mail, nr. telefon, CNP, etc.) ca prin comunicarea acestor date isi dau acordul expres asupra prelucrarii acestor date in scopul declarat prin comunicarea acestor date.
  2. In cazul in care nu doriti prelucrarea acestor date, VA SOLICITAM SA NU NE COMUNICATI DATELE CU CARACTER PERSONAL, caz in care nici societatea HUGE GROUP SRL nu va putea presta serviciile pe care le ofera gratuit sau contra cost. Prin acest anunt, Societatea HUGE GROUP S.R.L. isi indeplineste obligatia prevazuta de art. 12 din Legea 677/2001.

Preturi:

 1. HUGE Group SRL poate decide modificarea sau perceperea unor noi tarife, precum si modificarea structurii serviciilor sau diversificarea acestora. Abonamentele in curs la momentul intervenirii modificarilor vor ramane valabile pe intreaga lor durata la preturile contractate initial.

Reclamatii:

 1. Orice reclamatii vor putea fi luate in considerare numai daca transmise pe adresa de e-mail: info@rolegalnews.ro.
 2. Nu vor fi considerate reclamatii:
  1. Cereri de personalizare a serviciilor;
  2. Cereri de natura consultantei indiferent de forma;
  3. Orice altfel de cereri care nu au legatura cu functionalitatea site-urilor www.rolegalnews.ro si www.rolegalnews.eu;
  4. Orice fel de cereri care au autor necunoscut/neidentificabil.

Pastreaza-ma autentificat
Am uitat parola