Parteneri

Este o societate care are doua domenii de activitate majore:

 • Recuperarea de creante neperformante

  Este singura societate care asigura o permanenta si eficienta presiune asupra debitorului in mod profesional, fara kitchuri comerciale, cu respectarea tuturor normelor legale si de bun simt, pastrand imaginea de profesionist a creditorului.

  Este singura societate care pune accentul pe durata cat mai scurta a procedurilor si pe eficienta acestora.

  Nu pierdem timpul in apeluri telefonice nesfarsite si somatii la infinit.

  Rezultatul final este obiectivul nostru si acesta este valorificarea cat mai eficienta a creantei urmarite.

 • Consultanta comerciala corporate

  In aceasta categorie de servicii intra atat orice fel de operatiuni societare cat si consultanta in materia contractelor comerciale, asistenta si reprezentare in negocieri, verificari de statusuri legale si comerciale ale firmelor, auditari de natura contractuala, consiliere in afaceri.

  Beneficiind de expertiza unor specialisti cu experienta, serviciile oferite asigura Clientul de promptitudine, obiectivitate si urmaresc atingerea scopului real al Clientului.

A dobandit experienta in materia dreptului muncii incepand cu anul 1992 perioada in care a detinut functii de expert si sef departament in cadrul compartimentelor profesionale/de negociere ale C.N.S.L.R. Fratia si a Federatiei Sindicatelor Soferilor din Romania.

A dobandit experienta in materie civila si comerciala incepand cu anul 1995 de cand a ocupat functii de conducere in cadrul Serviciului Comercial al Aeroportului International Bucuresti-Baneasa precum si functia de consilier al directorului general al aeroportului.

A dobandit experienta in materia arbitrajului comercial incepand cu anul 2005 de cand asigura reprezentare curenta pentru unii dintre clientii sai in fata Curtii de Arbitraj Comercial de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei, fara sa inregistreze niciun esec.

A dobandit experienta in drept financiar-fiscal incepand cu anul 2005 de cand este partener asociat al societatii de expertiza contabila HUGE ContExpert SRL.

Acum, cand citesti pentru prima oara aceste randuri, pare a fi doar un avocat din cei aproape 9.000 de avocati din Bucuresti.

Dupa ce il angajezi, devine Avocatul Tau.

Societate de expertiza contabila - membru CECCAR.

Este o alternativa la clasicul sistem de management financiar-contabil, sistem in care Clientii pot avea incredere doar dupa multe experiente neplacute si recomandari verificate.

Este solutia cea mai potrivita la nesfarsitele probleme generate de o legislatie fiscala si contabila in continua schimbare.

Nu este doar o simpla societate de management economico-financiar, este un sistem care confera Clientului SIGURANTA, CONFORT si EFICIENTA.

Nu face ce ar trebui sa faceti Dvs. si nici nu va invata ce trebuie sa faceti.

Face impreuna cu Dvs. ceea ce trebuie facut pentru ca firma Dvs. sa nu aiba probleme economico-financiare, sa aiba o stabilitate economico-financiar controlata, sa faca fata cu brio la socurile pe care economia romaneasca le administreaza fara menajamente tuturor firmelor.

Este solutia problemelor economice, financiare si fiscale ale firmei Dumneavoastra.

Primul site de pe INTERNET care a inceput sa ofere informatii sigure si certe despre tepari.

Este singurul site unde informatia, inainte de a fi facuta publica, este verificata de catre specialisti.

Realizeaza doua functii importante pentru orice persoana:

 • Functia de prevenire
  Cine doreste sa incheie o afacere cu altcineva poate verifica mai intai daca viitorul partener este un bun platitor sau executant de obligatii.
  Informatiile pe care le poate culege il vor ajuta cu siguranta sa ia o decizie corecta.
 • Functia recuperatorie
  Presupunand ca ati avea un debit si unul din partenerii cu care vreti sa faceti afaceri va va spune "Eu nu pot incheia aceasta afacere cu tine atata vreme cat stiu ca esti debitor pentru alte obligatii!", Dvs. ce veti face? Desigur ca veti achita macar obligatiile inscrise pe acest site si de care partenerul Dvs. stie.

Pastreaza-ma autentificat
Am uitat parola